p.p1 beter men gaat scoren. De website is fraai

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 14.0px}
span.s1 {font-kerning: none}
span.s2 {font: 12.0px ‘Trebuchet MS’; font-kerning: none}

We merken een aantal dingen op. Namelijk, NMG maakt gebruik van een eigen Content Management System, met eigen tags. Die tags zorgen voor de formattering, maar ook ervoor dat de Google Analytics scores zo hoog mogelijk zijn.

We Will Write a Custom Essay Specifically
For You For Only $13.90/page!


order now

Vervolgens, is de website geschreven in HTML (Hypertext Markup Language) en maakt ook gebruik van AJAX (Asynchronous Javascript And XML).  AJAX is verantwoordelijk voor de dynamiek (die we eerder hebben aangehaald). Via interactieve webkaders kan alles worden gedownload, die draaien op de pc of smartphone van de klant en men niet telkens de webserver moeten raadplegen.

“KBH bevat afbeeldingen die gebruikt worden om de inhoud mee te versterken. Google kan teksten lezen, maar geen afbeeldingen lezen. Google weet dus ook niet wat de inhoud van een afbeelding is. Een oplossing hiervoor is het gebruik van de alt-tag, ook wel alttag genoemd. Eigenlijk geef je hiermee de afbeelding een label weer. Die omschrijving herkent Google wel en kan zodoende de ranking verder bepalen. Alttags zijn zeer relevant voor Google. Hoe relevanter, des te beter men gaat scoren.

De website is fraai opgezet en bevat voldoende tekst. Dit zorgt ervoor dat de kans van gevonden worden veel groter is. Zoekmachines zoals Google zoeken naar de inhoud van een website. Ze lezen de teksten en bepalen de relevantie met bepaalde zoekwoorden.
SEO (zie 5.1.2) wordt vaak offsite uitgevoerd, door middel van linkbuilding. Het belang van goede onsite optimalisatie wordt, door de waarde die Google hecht aan inkomende links, wel eens vergeten. Niettemin is de inhoud van de website uiteindelijk de factor waarop zoekmachines uw website afrekenen. Alles draait om relevantie. En al zijn de